Verzenden & Retourneren

 Verzending

Levering, Beschikbaarheid van goederen, Verantwoordelijkheid en Eigendom

(1) De door ons aangegeven levertijden worden berekend vanaf het tijdstip van onze orderbevestiging, voor zover de koopprijs vooruit is betaald. Als er geen of geen andere levertijd is aangegeven voor de betreffende goederen in onze online winkel, is deze 1-3 werkdagen voor België, 2-3 werkdagen voor Nederland. De andere landen hangt of van de vervoerder die u selecteert.

(2) Na het plaatsen van een order kan een verzendmethode niet meer gewijzigd worden. De klant moet een afhaalpunt selecteren in zijn orderbevestiging.

(3) Indien het door u gekozen product niet op voorraad is, zullen wij u dit onmiddellijk in de orderbevestiging meedelen. Indien het product permanent niet beschikbaar is, zullen wij geen verklaring van aanvaarding afgeven. Een overeenkomst komt in dit geval niet tot stand.

(4) Indien het door u bij de bestelling geselecteerde product slechts tijdelijk niet leverbaar is, zullen wij u eveneens onmiddellijk hiervan in de orderbevestiging op de hoogte stellen.

(5) U bent verantwoordelijk voor de producten vanaf het moment dat u ze ontvangt. Wij blijven eigenaar van de producten totdat wij de volledige betaling voor de producten hebben ontvangen, op welk moment u eigenaar wordt van die producten.

 

Voorwaarden retour en terugbetaling

Ons retourrecht is 14 dagen na aankoop. Daarna vervalt het retourrecht en het recht op terugbetaling.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het hebt ontvangen en het label met sku code mag niet verwijderd zijn. Het moet ook in de originele verpakking zitten. Goederen mogen niet gedragen zijn of geuren naar parfum. 

Bij acties of kortingen kan er niet geretourneerd worden.

Bij het retourneren van een groot aantal stuks rekenen we een retourkost van 3 euro per stuk. DIt om het sustainable aspect te bewaren.

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw item. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Als u een restitutie ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op uw restitutie. Alle soorten goederen die niet op leselles.be zijn gekocht, kunnen niet worden geretourneerd.

Om uw terugkeer te voltooien:

Je kan inloggen in je account op de webshop en je retour aanmelden. Indien je nog een oud account heb kan je gebruik maken van het retourformulier.  Zodra we uw verzoek hebben ontvangen en goedgekeurd ontvangt u informatie om de goederen terug te sturen.

Een retour via mail wordt niet aanvaard.

Stuur uw aankoop a.u.b. niet terug naar de fabrikant.

Terugbetalingen 

Het recht op terugbetaling geldt enkel binnen de 14 dagen na aankoopdaturm. Indien de goederen gedragen zijn of beschadigd zijn vervalt dit recht.  Bij het ontbreken van labels vervalt dit recht eveneens. We zullen u ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Als uw terugbetaling wordt goedgekeurd, wordt deze verwerkt en binnen een bepaald aantal dagen automatisch gecrediteerd op uw creditcard of oorspronkelijke betaalwijze. Hou er rekening mee dat afhankelijk van de betaalinstelling tot 14 dagen kan duren na verwerking van je retour. 

Te late of ontbrekende terugbetalingen

Als u nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst nogmaals uw bankrekening.  Neem vervolgens contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel is geboekt.

Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling is geboekt.

Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt nog steeds je terugbetaling niet ontvangen, neem dan contact met ons op via info@leselles.be