Mijn passieproject

leselles is het passieproject van Liesbet Allaer, een onderneemster met een hart voor mode die van wanten weet – of eigenlijk vooral van sjaals. In 2019 richtte Liesbet met decennia ervaring in de mode en retail haar eigen knitwearlabel op, met een zachte focus op knitwear in veel kleuren.

Het Belgische label staat voor in Europa geproduceerde sjaals en sweaters waarin resten mohair-wol een tweede leven vinden. Het verhaal is er een van vrouwelijkheid, kleur én duurzaamheid.

Wolresten een tweede leven geven is een ding, maar ook qua kwaliteit en productie zetten we bij leselles in op transparantie. Alle stukken worden designed in België en in Portugal en Italië geproduceerd.

Banner_shopify_3000x1500_6611fec7-46ff-43ed-a952-b70f8bb8bf73

Onze missie

De wereld- of toch tenminste de jouwe- een beetje mooier maken.
Warmer, aangenamer, zachter, persoonlijker, vrouwelijker,... kortom 'more you'!

Waar mode en ethiek samenkomen

Als ondernemer streef ik naar meer dan alleen commercieel succes. Ik wil een verschil maken in de wereld van mode, door een nieuwe standaard te zetten voor ethische productie en vakmanschap. Elke sjaal en sweater van leselles wordt gedesigned in België en met liefde gemaakt op Europese bodem, als een eerbetoon aan mijn toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid.

Veel van onze stuks zijn tijdloos en blijven doorlopen in de collectie.

leselles staat symbool voor mijn visie op mode - een wereld waar passie, kleur en ethiek samenkomen om iets bijzonders te creëren. Voor mij is leselles niet alleen een label, het is een uitdrukking van wie ik ben en waar ik voor sta. Samen kunnen we de wereld een beetje mooier maken.

Banner_shopify_3000x1500-4
Een persoonlijke noot

Ik begon met het produceren van kwalitatieve mohairresten in prachtige creaties, zoals 'Jille' en 'Helene', vernoemd naar mijn dochters. Ik blijf persoonlijk betrokken bij het selecteren van kleuren en het waarborgen van de kwaliteit waardoor elk stuk een uniek en met zorg vervaardigd karakter krijgt.

leselles onderscheidt zich door haar sjaals en truien, die worden geproduceerd in Italië en Portugal, en gemaakt zijn van hoogwaardige restanten wol.

Contacteer ons!

Heb je een vraag of een speciaal verzoek? Wij horen graag van je!

Vul onderstaand formulier in, en iemand van het leselles-team neemt zo snel mogelijk contact met je op. Of het nu gaat om de details van een bepaalde stof, hulp bij je keuze, of persoonlijk advies, we staan met plezier voor je klaar.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.