Te gast bij the guest: voortaan shop je onze sjaals en sweaters ook in het hart van Antwerpen!

Goed nieuws voor wie in de Koekenstad woont - of daar af en toe gaat winkelen. Vanaf vrijdag 3 september shop je de leselles-collectie ook bij the guest, een gloednieuwe en inspirerende multibrandstore in het hartje van Antwerpen. In het 1.200 m2 grote shoppingconcept vind je ook onze kleurrijke corner met een inspirerende greep uit de collectie.

Ook in dit gloednieuwe fysieke verkooppunt, midden in de modestad, proberen we een inspirerende én variërende collectie stukken en tinten aan te bieden. Wie er regelmatig binnenspringt, zal onze kenmerkende kleuren met de seizoenen mee zien veranderen - zoals jullie weten, is elke kleur bij leselles per definitie limited edition, doordat we met restwol werken.

Onze sjaals, sweaters én kidscollectie krijgen bij the guest het gezelschap van andere Belgische toppers zoals César Casier, Collectors Club en RectoVerso. Het mag duidelijk zijn dat leselles er als Belgisch en duurzaam modemerk helemaal in zijn element zal zijn.

Over the guest 

Het voormalige pand van Zara in de Antwerpse Huidevettersstraat werd door Jim Cantens en Guy Rietens nieuw leven ingeblazen. Door lokale en vernieuwende lifestylemerken met gevestigde waarden te combineren, maar ook kunstenaars, personal trainers en coaches er een platform te geven, wil het duo de fysieke winkel in een geüpdatete versie op de kaart zetten. Door de veelheid aan merken en indrukken wordt een bezoek aan the guest als bladeren door een tijdschrift - een ontdekking van nieuwe merken en producten. 

The guest is een inspirerend platform voor lokaal talent, visionaire merken en verrassende collabs - een verrassende mix van mode, beauty, food, design én leselles. Blij en trots dat we hier met leselles deel van mogen uitmaken! 

the guest, Huidevettersstraat 39, Antwerpen, open vanaf 3 september. Meer info over the guest vind je op theguest.store.