• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Wie of wat is 'LesElles'? 

Wij vrouwen houden van schoonheid. Of het nu mooie mannen betreft, een mooie sjaal, een verantwoord én goed verzorgingsproduct of een leuke sjaal, we like it beautiful and good! Omdat ik dikwijls niet helemaal vond waar ik naar op zoek was op vlak van deco, verzorging, accessoires enz. in de fysieke winkels en/of online shops waar ik zocht, heb ik zelf mijn  stoute -jedoch steeds stylish- schoenen aangetrokken om uiteindelijk toch te vinden wat ik zocht. En in plaats van al dat lekkers gewoon stiekem voor mezelf te houden, besloot ik dat iedereen het recht heeft om al deze leuke spullen te leren kennen en om van al die betaalbare schoonheid te genieten.

Wat verkoopt LesElles ?

Eigenlijk, alles waar we zélf op zoek naar zijn en verliefd op geworden zijn. Verwacht bij ons authentieke spullen met een verhaal, een vrouwelijke touch, waar mogelijk een Belgische link en spullen waar elke vrouw zo goed als zeker spontaan van begint te watertanden. Of het nu voor jezelf is of een leuk en origineel cadeau voor een ander: als je op onze site iets koopt, dan zit je altijd goed, dàt is ons motto, ons doel én onze leuze. Beauty to the people! Hell yeah! :-) 

Waarom de naam LesElles?

Simpel: wij (jullie dus ook :-)) zijn van het vrouwelijke geslacht en dus als je de optelsom maakt : Elle + Elle , dan kom je aan -juist ja- = LesElles. 

Missie:

De wereld -of toch tenminste de jouwe- een beetje mooier maken, aangenamer, zachter, persoonlijker, vrouwelijker, kortom 'more you'... en een oplossing voor al die momenten waarop je TOTAAL GEEN IDEE HEBT welk cadeautje je in godsnaam nu weer moet gaan geven aan die vriendin die haar verjaardag viert, net verhuisde of pas bevallen is. Of als je als man -want we zijn zéér man-vriendelijk :-) - niet weet waar beginnen zoeken naar een cadeau voor je beeldschone maar o zo kritische vrouw : check us out! you'll never fail! Complimenten gegarandeerd! 

 

Om me toch een tikkeltje beter te leren kennen en me wat persoonlijker 'bloot' te geven, zonder dit letterlijk te gaan doen , hierbij mijn mini identikit:

Identikit Liesbet: 

leeftijd: eeuwig jong :-)

burgerlijke status: getrouwd

tienerkids:  Jille en Hélène

hobbies:reizen, lekker eten, koken, yoga, lopen, op stap (shoppen) met vriendinnen, ....

favoriete gerecht: Sushi, Aziatisch, alles met pasta ... yummie!

favoriete muziek: feelgood

favoriete kleur: nude en felle kleurtjes

dreamdate: moet 'k even over nadenken

schoenmaat: 37

bh maat: ha! as if dat we die aan je neus gaan hangen... :-)

haarkleur: blond

kleur ogen: blauw

lengte: 1.62m

favoriete snoep: chocolade in alle varianten, ik ben niet moeilijk...

favoriete sport: lopen, skiën, 

lievelingsserie: suits

lievelingsdier: loslopend wild

lievelingsijs: vanille

doet in het dagelijkse leven nog volgende job(s): moeder van twee tieners Jille en Hélène, mijn man helpen met Belfleur

woont in regio: Oost-vlaanderen

was in een vorig leven: een sterrenchef vermoed 'k gezien mijn liefde voor koken & eten

gaat liefst op vakantie naar: de zon

verlangt vurig naar: chocolade, altijd en overal :-) en het liefst die we samen met Anton gemaakt hebben