• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Serax Merci Rechthoekig Bord N°1 - donkerblauw

€34,00 €20,40
Rechthoekig bord n°1 uit de Merci by Serax collectie, geglazuurd in donkerblauw. Mix and match met andere kleuren en elementen uit deze serie en ontwerp zo je eigen unieke servies! groot bord , te gebruiken voor de hoofdmaaltijd of als presentatiebord.
Levertijd 1 à 2 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Serax Merci Rechthoekig Bord N°1 - donkerblauw

Gebruik het platte bord van Merci in combinatie met andere borden en schaaltjes uit deze serie om een eenheid op een vol beladen tafel te creëren. In de serie Merci werkt Serax samen met de Parijse conceptstore Merci. De serie Merci is gemaakt van zandsteen. Het aanvullend bestek is gemaakt van roestvrij staal. Merci bestaat uit een opeenvolging van kleine bordjes en kommetjes, passend bij de heersende tendens om veel met familie en vrienden te eten. Alle onderdelen passen als een puzzel in elkaar.
Alle zandstenen onderdelen zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.Het stalen bestek is in twee verschillende afwerkingen verkrijgbaar. De collectie van Serax Merci is vaatwasbestendig.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste interieurtrends én leuke aanbiedingen ontvangen? Volg ons op FB of Instagram