• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Drinkfles Flask white 500 ml

€36,95
Voor wie is deze stijlvolle lichtgrijze fles? De WHTE 500 ml is de allrounder voor op kantoor. Hij is klein genoeg om in je werktas te passen en, dankzij het onopvallende wit, leidt de thermos je niet af van wat essentieel is: je werk.
Levertijd 1 à 2 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Drinkfles Flask white 500 ml

 Je kan deze FSLK-drinkfles meenemen naar al je vergaderingen, naar de klant of naar de kantoortuin. En je zal zien dat je -door voldoende water te drinken- ook je efficiëntie doet stijgen. Tip: zet altijd twee of drie flessen gevuld met water in de vergaderruimte. Dankzij je thermos blijft je drankje lekker koel en bruisend -indien er bubbels in zitten- en dat gedurende 24 uur. Het hoogwaardige ontwerp van de FLSK maakt een professionele indruk bij zakelijke partners en klanten.

Wil je tijdens de lunch een lichte soep eten? Vul dan jouw fles hiermee. De fles blijft 100% zeker volledig dicht (uw papieren zullen u dankbaar zijn, geen gesmos dus! ) en dankzij de 18 uur warmhoud- garantie hoef je je soep zelfs niet opnieuw op te warmen. Spoel na gebruik, gewoon je fles uit met water en hupla, de fles is klaar voor een ander gebruik, bijvoorbeeld een koffiepauze in het park. Je FLSK doet alles en ziet er klassiek goed uit. Wedden dat de collega's er jaloers op zijn?

  • Als je een goede indruk wilt maken in de baan
  • Als professionele watervoorziening in de vergaderruimte
  • Voor de weg tussen uw keuken en het kantoor
  • Voor de koffiepauze in de zon
  • Als u een individueel bedrijfslogo op uw FLSK wilt