• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Cîme Daisy Delight - Egaliserende dag & nachtcrème

€22,75
Deze lichte en niet vette gezichtscrème - verrijkt met edelweiss extract, madeliefextract en hyaluronzuur - hydrateert en beschermt de huid. De actieve bestanddelen in de crème verminderen oneffenheden en donkere vlekjes, en geven de huid een egale en str
Levertijd 1 à 2 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Cîme Daisy Delight - Egaliserende dag & nachtcrème

Deze lichte en niet vette crème - verrijkt met edelweiss extract, madeliefextract en hyaluronzuur - voedt en beschermt de huid. De actieve bestanddelen in de crème hydrateren de huid intens, verminderen oneffenheden en donkere vlekjes, en geven de huid een egale en stralende teint.

Zomer : geschikt voor alle huidtypes
Winter : vette of gemengde huid

Bij een gemengde huid is hydrateren belangrijk. Deze huid heeft ook vetten nodig, maar aangezien de huid zelf aan redelijk veel talg aanmaakt is de ideale gezichtscrème niet te vet. Vermijd dus te zware, vette crèmes en vooral ook minerale oliën (zoals parafine). Binnen het CÎME gamma is Daisy Delight, de egaliserende dag- en nachtcrème, het meest geschikt voor dit huidtype. Wij raden een vocht inbrengende crème aan. Deze lichte en niet- vette crème is verrijkt met hyaluronzuur, een molecule dat zijn eigen gewicht in water wel 1000 keer vasthoudt in de huid. Dus hydratatie gegarandeerd! Bovendien zorgt het madelief extract in de formule voor een egaal en mat resultaat.