• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

I just love breakfast

Merken

I just love breakfast

NATALIE & IJLB


In een coffeebar in NY kreeg ik mijn eerste granola-ontbijt voorgeschoteld. Ik voelde meteen dat dit een ideale start van de dag was. Wat ik proefde, leek mijn lijf en hoofd op gang te trekken…

Thuis ging ik op zoek naar een granola die even licht en krokant was, maar geen enkele soort gaf me het NY-gevoel. Ik ging dus zelf aan de slag en experimenteerde tot ik proefde wat ik zocht.

Jarenlang smulden we van onze eigen granola. In al die jaren droomde ik ervan om dat stukje ochtendgeluk te kunnen delen. Een pluk-de-dagproject! Als dat eens zou kunnen…

Die droom is nu al drie jaar werkelijkheid.

Onze granola wordt met de hand gemaakt om de lichte krokante textuur te garanderen. Alle ingrediënten zijn van biologische oorsprong* en goed voor ons.

De granola is beperkt gezoet met uitsluitend natuurlijke zoetstoffen en zonder toegevoegde suikers.

*van biologische oorsprong BE-BIO-01

IJLB granola, met liefde gemaakt door mensen voor mensen.

Drie jaar geleden kregen we de kans om op te starten in het atelier van les Tartes de Françoise.

Ondertussen verhuisden we naar een nieuwe locatie waar we een unieke samenwerking uitbouwen met de sociale werkplaats Flexpack.

Zij hebben de perfecte ruimte om een atelier in te richten en een sterke omkadering om ons te steunen.

Zo hopen we te kunnen groeien en mee te werken aan hun doel; mensen die niet zo makkelijk een plaats op de reguliere arbeidsmarkt vinden een volwaardige job bieden in een ondersteunende omgeving.