• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Diamanti per Tutti

Merken

Diamanti per Tutti

Diamanti per Tutti werd opgericht in 2012, door een advocaat, een business consultant en een aerospace engineer die een passie delen voor fashion, tijdloos design en diamanten. Hét ultieme bewijs dat je altijd je dromen moet najagen. 

Diamanti Per Tutti (Italiaans voor Diamanten voor iedereen ) heeft z'n roots in hometown Antwerpen, gerenommeerd om z'n world class fashion én ...jawel, z'n diamanten. Geef toe, geen betere plek om een juwelenmerk te starten dat diamanten fashionable, fun en toegankelijk wil maken. 

De juwelen van diamanti per tutti zijn gemaakt voor vrouwen die tegelijk een juweel willen dat puur maar ook speels is. Geïnspireerd door tijdloos design en vormen en een compagnon voor elke dag, jouw diamanti per tutti juweel. Zonder te domineren, maken de juwelen je wél altijd ultra vrouwelijk voelen en mooi. 

Diamanti Per Tutti juwelen zijn gemaakt van 925 Sterling Silver, afgewerkt met een 18 karaat goudlaagje en met de hand bezet met echte en ethisch verantwoorde en natuurlijk diamanten en schitterende halfedelstenen. Elk juweel werd gemaakt met oog voor detail en respect voor vakmanschap. Om het belang van kwaliteit te onderstrepen, geeft Diamanti per tutti op elk juweel een twee jaar durende all round full option garantie.