Natural & Organic make-up Cent pur Cent

Natural & Organic make-up Cent pur Cent

Ik heb het voor naturel, authentiek en puur… En dat liefst op alle vlakken… doe maar gewoon, voetjes op de grond, normaal doen… da’s één ding. Maar ook op vlak van make up en verzorging heb ‘k het graag down to earth en puur. Sinds een tiental jaar gebruik ‘k zelf privé organic make up en verzorging. Lang voordat dit een hype werd dus… waarom? Omdat deze make up m’n huid net verzorgt in plaats van ze extra te gaan belasten. Omdat de natuurlijke mineralen m’n goeie ‘assets’ op een naturelle manier in de kijker zet, omdat ze vegan en dus diervriendelijk is én m’n poriën niet verstopt, maar m’n huid die extra minerale glow geeft die alleen natuurlijke make up kan. Geen talk, parabenen, petroleum of andere chemische belastende ingrediënten, only natural stuff… Lees meer over de make up producten van het Belgische merk Cent Pur Cent in mijn blog op www.leselles.be

Een droom komt uit....

Een droom komt uit....

Stilstaan is achteruitgaan en dus blijven we in beweging, ook met LesElles. Ons nieuwste avontuur speelt zich af in Roemenië… land van Dracula, zigeuners en weidse natuur… maar daarvoor gaan we niet… wij gaan naar Roemenië om er onze volgende droom vorm te gaan geven: een eigen brei label op poten zetten… : knitwear by LesElles.

Er waren eens...

"Hey LesElles lover! We houden je graag op de hoogte van waar we zijn, wat we doen en hoe we dat dan doen :-) relax, enkel 'LesElles'-related stuff :-) Life as it is, wanneer je een online shop zoals de onze hebt, met alle Ups en downs, onze avonturen terwijl we op zoek zijn naar toffe nieuwe spullen, de meevallers en de obstakels, we delen het graag allemaal met je hier! Een persoonlijke toets, een eerlijk verhaal in woord of beeld én -ok- ook af en toe gewoon iets zots... maar zo zijn we dan ook wel weer... lees én leef gerust met ons mee hier!