LesElles opent Bonnette

  • Geplaatst op
  • Door Liesbet Allaer
  • 0

De laatste weken vliegen mijn dagen letterlijk voorbij. Ik heb ze voor alle zekerheid nog eens nageteld, maar elke dag telt nog steeds 24 uur. Jij weet vast en zeker ook wat een drukkere periode met zich meebrengt. Wel momenteel ben ik aan zo eentje bezig.

 

 

Op social media heb je hier en daar al een glimp kunnen opvangen van het gloednieuwe project waar ik momenteel al mijn tijd en liefde in steek: Bonnette !

Samen met andere vrouwelijke topondernemers bouw ik aan een unieke conceptstore in Aalst waar het gezellig vertoeven zal zijn.

Je hoort het goed, jouw favoriete online shop krijgt terug een fysieke locatie!

Al die leuke Leselles-spulletjes in het prachtige kader van een voormalige bonnetterie, ik kijk er nu al naar uit om je daar te mogen ontmoeten. Ik ben er dan ook zeker van dat je het warm krijgt bij het zien en voelen van onze nieuwe collecties.

Ik zou nog vele pagina’s kunnen vol schrijven over deze spannende tijd, maar die ene verfpot roept me alweer! Daarom vat ik het graag even samen:

  • Opening Bonnette: 29 maart
  • Leselles: jouw webshop als fysieke winkel
  • Hou zeker 5 april vrij voor onze afterwork!

 

Wil je nog meer info over LesElles of Bonnette?

Schrijf je in op de nieuwsbrief van Leselles én volg ons op Instagram en Facebook.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden