Je huid goed verzorgen in de WINTER.

Je huid goed verzorgen in de WINTER.

Je huid heeft in de winter extra verzorging nodig. Door de koude, wind en droge lucht maakt je huid in de winter minder vetten aan dan in de zomer. Hierdoor kan je huid uitdrogen, wat fijne lijntjes en een vermoeide en grauwe teint kan veroorzaken. Drie tips om je huid door de winter te helpen.

 

 

  • Ga voor een rijkere dagcrème met extra vetten, want een meer voedende dagcrème zal een extra bijdrage leveren aan de hydrolipidenfilm die je huid beschermt.
  • Nog een extra boost nodig? Gebruik dan een serum.
  • Ook in de winter gebruik je best een dagcrème met een (natuurlijke) zonnebescherming. Want ook dan kan de zon je huid beschadigen. Alle dagcrèmes van CÎME bevatten zo een natuurlijke zonnebescherming.

 

De winter vraagt om een rijkere crème, wij geven je er twee. Het verschil tussen de twee zit hem in de textuur en samenstelling. Heb je een normale huid, dan is Belle d’amour iets voor jou deze winter. Deze dag- en nachtcrème heeft een dikkere structuur, wat zorgt voor extra bescherming. De formule bevat extracten van kostbare bergplanten uit de Himalaya zoals edelweiss, een krachtig antioxidant dat de huid beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals koude, wind en drogere lucht.

 

Heb je net een heel droge huid, dan is Under My Skin your friend. Deze herstellende en voedende crème bevat het extract van duindoornbessen, een rijke bron aan vitamines en omega 7, een kostbaar essentieel vetzuur dat zorgt voor de aanmaak van collageen. Beide crèmes bevatten trouwens wilde rozenolie uit de Himalaya – hét geheim om een boost te geven aan de elasticiteit van je huid.

 

Heb je een gemengde of vette huid? Dan maakt jouw huid al voldoende vetten aan, dus een extra vette crème is in jouw geval niet nodig. Maar toch is het belangrijk je huid te blijven hydrateren. Dit kan met de Daisy Delight op basis van natuurlijk hyaluronzuur.

 

Heb je toch het gevoel dat deze rijkere crèmes niet voldoende zijn voor je droge huidje? Geef je huid dan een extra boost met een serum, zoals ons Kissed by a Rose serum. Dit kleine flesje zit bomvol vitaminen, essentiële vetzuren en antioxidanten die je huid op en top voeden, revitaliseren en herstellen. De unieke mengeling van essentiële olie van roos en Nepalese wilde rozenolie, duindoornbesolie en abrikozenpitolie is immers rijk aan de uitzonderlijke essentiële vetzuren omega 3, 6, 7 en 9 en vitamines A, B, C en E die de natuurlijke celregeneratie stimuleren en de elasticiteit van de huid verbeteren. Zo helpt dit serum de huid extra te voeden, fijne lijntjes te verminderen, roodheid te kalmeren en de teint te verbeteren.

Wil je graag eens een workshop bijwonen van Cîme? Volg dan zeker onze FB pagina.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden