Hoe was jullie V-alentijn?

Hoe was jullie V-alentijn?

Daar was ie weer! De ‘dag’ waarop we allemaal moeten tonen hoe groot de liefde is. ♡
Ieder jaar zeggen we dat we niets gaan kopen en dan komt de dag dat je toch stiekem hoopt op 'DE VERRASSING'!

Dan vraag ik mij af of hij al mijn subtiele hints wel gehoord heeft?  Zo zei ik gisterenavond nog hoe gek ik het zou vinden om een grote doos te krijgen van mijn lievelingschocolade. Vroeger als er nog geen kinderen waren kreeg ik elk jaar een mooie handtas maar dat herinnert hij zich blijkbaar niet meer.  En dan is het valentijn en merk je dat hij je hints niet heeft gehoord. Tegen het einde van de avond laat ik dan toch eens vallen hoe hij het toch kon vergeten, zeker omdat valentijn voor hem de drukste periode van het jaar  is (ja mijn man zit in de bloemen en planten business en nee want ik hoor jullie al denken…. mijn huis staat niet vol bloemen) Maar schatje toch, we hadden toch afgesproken niets te kopen voor elkaar? En  je  weet toch hoe moeilijk het is om voor jou iets te kopen! Dan denk ik … hoe kan het nu moeilijk zijn om iets te kopen voor een vrouw? Een sjaal, handtas, juwelen, interieurspullen, verzorgingsproducten, ….. , teveel keuze dus.  En zeg nu zelf….ze hoeven niet eens meer de deur uit, gewoon online kiezen en voila het wordt aan de deur geleverd. Dat is dus een van de redenen dat ik een webshop begonnen ben voor vrouwen om al die mannen die niet weten wat kopen voor je valentijn, verjaardag, kerst,  of om het goed te maken dat ze je huwelijksdag vergeten zijn. Dus vrouwen ik hoop dat ‘hij’ jullie niet vergeten is op 14 februari! 
Mocht dit toch het geval zijn stuur hem dan gerust mijn blogje door én misschien krijg je dan toch een ‘after’ valentijnscadeau of geschenk.    

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden