"Hey LesElles lover!

"Hey LesElles lover!

Ik hou je graag op de hoogte van waar ik ben, wat ik doe en hoe ik dat dan doen :-) relax, enkel 'LesElles'-related stuff :-) Life as it is, wanneer je een online shop zoals de mijne hebt, met alle Ups en downs, mijn avonturen terwijl ik op zoek ben naar toffe nieuwe spullen, de meevallers en de obstakels, ik deel het graag allemaal met je hier! Een persoonlijke toets, een eerlijk verhaal in woord of beeld én -ok- ook af en toe gewoon iets zots... maar zo ben ik dan ook wel weer... lees én leef gerust met me mee hier!

Ik hou van toffe mooie interieurspullen...Ik was op zoek naar toffe kussens gemaakt van Marokkaanse Beniouarain tapijten, om mijn buitenzetel mee te decoreren. Ik begon te zoeken en vond met moeite iets dat tegelijk mooi, betaalbaar én in de buurt te vinden was. Dan maar online gaan shoppen, dat moet makkelijk zijn. Toch niet, zo bleek. Toch niet in België... in de buurlanden daarentegen wel. Zowel in Frankrijk als Nederland vond ik mijn goesting. Ik bestelde m'n kussens op een Nederlandse site, maar ik dacht ondertussen wat als ik het nu gewoon 's zelf doe?
 
Wat als ik nu 's zelf zorg dat dat soort spullen op een Vlaamse webshop te verkrijgen was? Authentieke spullen, mooi , kwalitatief én ook nog 's betaalbaar? Dingen die ik zélf graag zouden willen en met mij wellicht nog andere vrouwen? 
 
En zo ontstond LesElles... een webshop voor vrouwen!
 
Een idee hebben en dat op papier uitwerken, ça va nog, tot daar aan toe... maar dan begint het echte werk pas.  
 
Ook de beurzen in Parijs waren niet veilig voor me. Moeilijk kiezen, tussen al die mooie, toffe dingen... gelukkig had ik een duidelijk beeld voor ogen van wat ik wilde verkopen op mijn shop: gewoon de dingen die wij zelf graag zien/willen hebben, easy peasy lemon squeezy :-) Liefst met een Belgische link, een vrouwelijke touch en indien het verzorging is: graag organic. 
 
 
 
Ik denk dat -mocht ik toen geweten hebben wat ik intussen al weet- ik nog iets langer had nagedacht om eraan te beginnen want, ik ben sinds de zomer van 2017 non stop bezig geweest met mijn nieuwe 'baby' tot nu... Eens je begint met zo'n avontuur, laat het je geen seconde meer los, for good and for bad... Met als persoonlijk hoogtepunt de reis naar Marrakesh in januari. Ik dacht: allright! Zuiderse oorden, here I come! Mijn teenslippers zaten al klaar in de valies, mijn zomerjeans en topje ook... Mannekes, was dat even een reality check toen ik daar aankwam. Het vroor, Ik had één lange broek mee en die heb ik vijf dagen aangehad. Mijn winterjas en sjaal had ik ook echt wel nodig en ik beken even iets -ik heb zelfs geslapen met mijn kousen aan- (sexy hè)... want hoe mooi de Riad in het midden van de Souk ook was, hij viel niet warm te krijgen en ik dus ook niet. Soit, al bij al was het een bijzonder avontuur, waar ik veel uit geleerd heb en waar ik met een glimlach op terug kijk. 
 
 
 
Zoveel maanden later, na vele uren achter de computer, opleidingen om de technische backoffice van de webshop onder de knie te krijgen, een fotoshoot én oplossen van allerlei grote en kleine probleempjes/euvels/issues, ben ik trots om mijn webshop aan jou te kunnen tonen. 
 
With love ànd style, 
 
Yours truly,
 
LesElles 
aka Liesbet 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden