Blog/Vlog

Opening Bonnette & komende events

  • Geplaatst op
  • Door Liesbet Allaer
  • 0
Opening Bonnette & komende events


Wauw! De eerste weken in BONNETTE zijn voorbij gevlogen.
We kregen zoveel fijne, lieve reacties en bezoekjes dat het heel lang zou duren om iedereen persoonlijk te bedanken. Daarom een algemene: DANKJEWEL.

LesElles opent Bonnette

  • Geplaatst op
  • Door Liesbet Allaer
  • 0

De laatste weken vliegen mijn dagen letterlijk voorbij. Ik heb ze voor alle zekerheid nog eens nageteld, maar elke dag telt nog steeds 24 uur. Jij weet vast en zeker ook wat een drukkere periode met zich meebrengt. Wel momenteel ben ik aan zo eentje bezig.

Hoe was jullie V-alentijn?

  • Geplaatst op
  • Door Liesbet Allaer
  • 0
Hoe was jullie V-alentijn?

Daar was ie weer! De ‘dag’ waarop we allemaal moeten tonen hoe groot de liefde is. ♡
Ieder jaar zeggen we dat we niets gaan kopen en dan komt de dag dat je toch stiekem hoopt op 'DE VERRASSING'!

"Hey LesElles lover!

"Hey LesElles lover!

Ik hou je graag op de hoogte van waar ik ben, wat ik doe en hoe ik dat dan doen :-) relax, enkel 'LesElles'-related stuff :-) Life as it is, wanneer je een online shop zoals de mijne hebt, met alle Ups en downs, mijn avonturen terwijl ik op zoek ben naar toffe nieuwe spullen, de meevallers en de obstakels, ik deel het graag allemaal met je hier! Een persoonlijke toets, een eerlijk verhaal in woord of beeld én -ok- ook af en toe gewoon iets zots... maar zo ben ik dan ook wel weer... lees én leef gerust met me mee hier!