Haal de gezelligheid in huis tijdens de herfst- en winterperiode.

  • Posted on
  • By Liesbet Allaer
  • 0

Het heeft lang geduurd, maar de herfst is al even in het land... de Indian Summer is voorbij, I'm afraid. En hoewel 'k een echt zomermens ben, moet 'k bekennen dat de herfst en de winter toch ook hun charmes en voordelen hebben.

Blog herfst en winter

 

De gezellige avonden thuis met een heerlijke geurkaars aan(de geuren van Marie Stella Maris zijn zalig), sfeerlichtje hier en daar, ik samen met mijn meisjes gezellig in de zetel in onze pyjama onder een zachte, warme plaid van LesElles Knitwear. Deze tijd van het jaar is ook perfect voor gezellige etentjes met vrienden. Bijpraten, lekker eten en drinken en onder het motto 'het oog wil ook wat', why not je diner serveren in dat geweldig toffe merci for Serax Servies? Of als het nog wat stoerder mag, in de Sergio Herman lijn voor Serax? Mix and match keramiek tot je jouw unieke servies hebt samengesteld.
Dit seizoen vind 'k ook geweldig omdat we onze sjaals weer kunnen uit halen. Ik ben er verzot op! Jij ook? Van zodra het weer wat minder wordt en de ochtenden en avonden frisser worden, haal 'k mijn arsenaal sjaals boven en zorg 'k dat 'k er elke dag eentje aan/bij heb. Een lekker dikke grijze of roze LesElles knitwear sjaal om mezelf helemaal in te verstoppen , een matching sjaal in corailkleur voor op die ene outfit met dat fel oranje detail, een zachte zwarte sjaal als plaatsvervangend 'vestje' om m'n schouders -omdat dat nu eenmaal makkelijker is dan zo'n dikke jas om in en uit je auto te stappen of één van de vele unieke en kleurrijk gedesignde Pom-Amsterdam sjaal als finishing touch op dat kleedje ... sjaals zijn wat mij betreft het ultieme accessoire om je outfit mee te pimpen, af te maken en mee op te vrolijken.

 

 

De koudere maanden van het jaar vragen ook een aangepaste verzorging van je huid. Ons velletje heeft best wel te lijden onder weer en wind, koude buiten en warmte binnen en vooral de overgang van het ene naar het andere... maar geen nood want de biologische en natuurlijke verzorging van Cîme zorgt voor jou en je velletje. Zorg voor wat extra voeding in dit seizoen en pas je verzorging misschien ook wat aan, want een herfst-winterhuidje, vraagt om een andere verzorging dan tijdens de lente- en zomermaanden. Met z'n vegan-friendly all natural producten, heeft het Cîme gamma voor elke huid wat wils, dus check out wat je huid nodig heeft en kies je verzorging op maat. Mocht je trouwens hulp nodig hebben hierbij: give a yell en dan adviseren we je graag!
Fall is into town maar LesElles is er helemaal klaar voor... voor meer inspiratie: check onze producten en merken, 'k ben er zeker van dat je je goesting wel zal vinden in ons assortiment...

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields